Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, Ltd.

Summa International Holdings Ltd., er en privateid, internasjonale prosjektet utvikling virksomhet, fokusert på å kommersialisere velprøvd avansert teknologi. Selskapet forenkler teknologioverføring aktuelle markedet krav. Vårt fokus er på utvikling Summa International Holdings Ltd, kommersielle prosjekter i markeder over hele Europa, Nord-Amerika og Latin Amerika.

Vi lager løsninger for sirkulær økonomien som er miljømessig og sosialt ansvarlig prosjekter. Vår virksomhet er hovedsakelig i alternativ energi og resirkulering, parallelle vertikal integrasjon og utvikling av stedets produksjonsoperasjoner, som gir verdi lagt til produkter fra ressursene. Alt dette er utviklet innenfor selvstendig øko-industrielle parker. Ideelle steder for disse industrielle parker er eksisterende brownfield nettsteder. Vi søker nye muligheter for internasjonale investeringer og utvikling.

Vi har evnene til å gi lokal og ekstern behandling, utvikling, rådgivning og logistikk for slike operasjoner. Et eksempel på dette er at vi har utviklet produkter og støtte for de omkringliggende samfunnene av arbeidstakere og deres familier. Dette innebærer prosjekter i modulære boliger utvikling, rent produksjon, avfallshåndtering, elektrisk kraftproduksjon og transport.

 

   

 For mer informasjon, vennligst kontakt oss på:

info@summainternationalholdings.com

 

  

 
 
Copyright © februar 2016 Summa International Holdings Ltd Alle rettigheter, under internasjonale konvensjoner