Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, D.o.o.

Summa International Holdings, D.o.o., je privatnom vlasništvu, međunarodni projekt razvoja poduzeća, usmjerena na komercijalizacije dokazano, napredne tehnologije. Tvrtka olakšava transfer tehnologije primjereno zahtjevima tržišta. Naš naglasak je na razvoju Summa International Holdings, D.o.o., komercijalnih projekata na tržištima u cijeloj Europi, Sjevernoj Americi i Latinskoj Americi.

Mi stvaramo rješenja za gospodarstva koja su ekološki i društveno odgovorni projekti. Naše su prvenstveno u alternativne energije i recikliranje, kao i paralelni vertikalne integracije i razvoj na licu mjesta proizvodnih operacija, koji pružaju vrijednost dodani proizvodi iz tih resursa. Sve ovo se razvija u samostalni eko-industrijski parkovi. Idealna lokacija za industrijske parkove su postojeće Nejednolik mjesta. Tražimo nove prilike za međunarodna ulaganja i razvoj.

Imamo mogućnosti da pruži lokalno i daljinsko upravljanje, inženjering, savjetovanje i logistika za takve operacije. Na primjer, je razvili smo proizvode i podršku okolnih zajednica radnika i njihovih obitelji. To uključuje projekte u modularni stambeni razvoj, proizvodnju čiste vode, upravljanje otpadom, električne energije i prijevoza.

 

 

   

Za više informacija, obratite nam se na:

info@summainternationalholdings.com

 

   

 
 
Copyright © Srpanj, 2016 Summa Holdings, D.o.o. Sva prava pridržana, pod međunarodnim konvencijama