Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, Ltd.

Summa International Holdings, Ltd., on yksityisomistuksessa, kansainvälisen hankkeen kehitys yritys, keskittynyt todistettu, kehittyneiden teknologioiden kaupallistamisessa. Yhtiön helpottaa teknologiansiirtoa asianmukaiset markkinoiden vaatimuksiin. Meidän painopiste on kehittää Summa International Holdings Ltd, kaupallisia hankkeita markkinoilla kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Luomme ratkaisuja pyöreä taloutta, jotka ovat ympäristön kannalta ja sosiaalisesti vastuullisen hankkeita. Toimintaamme ovat pääasiassa Vaihtoehtoinen Energia ja kierrätys, sekä samanaikaisesti vertikaalisen integraation ja kehitystä paikan päällä valmistusprosessia, joka antaa arvoa lisätään tuotteita resursseja. Kaikki tämä on kehitetty itsenäinen eco teollisuuspuistojen. Ihanteellinen paikkoja nämä teollisuuspuistojen olemassa teollisuusalueiden. Etsimme uusia mahdollisuuksia kansainvälisten investointien ja kehityksen.

Meillä on valmiudet tarjota ammattiosasto ja etäinen hallinta, suunnittelu, konsultointi ja logistiikan kyseisistä toimista. Esimerkkinä tästä on, että olemme kehittäneet tuotteita ja tukea lähikuntia työntekijöiden ja heidän perheidensä. Tämä edellyttää hankkeiden modulaarinen asuntoalue, puhtaan veden tuotantoon, jätehuolto, electric sähköntuotanto ja kuljetus.

 

   

 Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen:

info@summainternationalholdings.com

 

  

 
 
Copyright © helmikuuta, 2016 Summa International Holdings Ltd Kaikki oikeudet pidätetään, kansainvälisiin sopimuksiin