Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, Ltd.

Summa International Holdings, Ltd., is een particuliere, internationale projectontwikkelaar, gericht op het commercialiseren van bewezen geavanceerde technologieŽn. Het bedrijf vergemakkelijkt de overdracht van technologie die geschikt is voor de eisen van de markt. Onze nadruk ligt op het ontwikkelen van Summa International Holdings, Ltd, commerciŽle projecten in markten in heel Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Wij creŽren oplossingen voor de circulaire economie die ecologisch en sociaal verantwoorde projecten. Onze activiteiten zijn hoofdzakelijk in alternatieve energie en recycling, parallelle verticale integratie en ontwikkeling van on-site productie-activiteiten, die waarde bieden producten uit die resources toegevoegd. Dit alles wordt ontwikkeld binnen self-contained eco-industriŽle parken. Ideale locaties voor deze industriŽle parken zijn bestaande industrieterreinen. We zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor internationale investeringen en ontwikkeling.

Wij hebben de mogelijkheden om lokaal en extern beheer, engineering, consulting en logistiek bieden voor dergelijke operaties. Een voorbeeld hiervan is dat we hebben ontwikkeld, producten en ondersteuning voor de omliggende gemeenschappen van werknemers en hun gezinnen. Het gaat daarbij om projecten in modulaire woningbouw, productie van schoon water, afvalbeheer, elektrische energieopwekking en transport.

 

   

 Voor meer informatie, neem contact met ons op op:

info@summainternationalholdings.com

 

   

 
 
Copyright © februari, 2016 Summa International Holdings, Ltd. Alle rechten voorbehouden, krachtens internationale verdragen