Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, Ltd.

Summa International Holdings Ltd., er en privatejet, international projekt udvikling virksomhed, fokuseret på at kommercialisere bevist, avancerede teknologier. Virksomheden fremmer teknologioverførsel passende til markedets behov. Vores fokus er på udvikling af Summa International Holdings Ltd, kommercielle projekter på markeder i hele Europa, Nordamerika og Latinamerika.

Vi skaber løsninger til cirkulær økonomi, der er miljømæssigt og socialt ansvarlige projekter. Vores virksomhed er primært i alternativ energi og genanvendelse samt parallelle vertikale integration og udvikling af ejendommen fremstillingsprocesser, der giver værdi tilføjet produkter fra disse ressourcer. Alt dette er udviklet inden for selvstændig øko-industriparker. Ideelle steder for disse industriparker er eksisterende forladte industrigrunde. Vi søger nye muligheder for internationale investeringer og udvikling.

Vi har kapaciteter til at levere lokal-og fjernadministration, engineering, rådgivning og logistik til sådanne operationer. Et eksempel herpå, er, at vi har udviklet produkter og støtte til de omgivende samfund af arbejdstagere og deres familier. Dette omfatter projekter i modulære boliger udvikling, rent vandproduktion, affaldshåndtering, electric power generation og transport.

 

   

 For mere information, kontakt os på:

info@summainternationalholdings.com

 

   

 
 
Copyright © februar, 2016 Summa International Holdings Ltd Alle rettigheder forbeholdes, under internationale konventioner