Summa International Holdings, Ltd.

Cerebris, Fortitudinem, et Honorem

Management

About Us

Eco-Industrial Park   Modular Construction   

 

Engineering

 

Summa International Holdings, Ltd.

Summa International Holding Ltd. , egy magántulajdonban lévő, nemzetközi projekt fejlesztési vállalkozás, középpontjában a bizonyított, a fejlett technológiák forgalmazását. A cég megkönnyíti a piaci követelményeknek megfelelő technológiák átadását. a hangsúly a Summa nemzetközi Holdings, Ltd, kereskedelmi projektek egész Európában, Észak-Amerika és Latin-amerikai piacok fejlesztésére.

Hozunk létre megoldások a körkörös gazdaság, amelyek környezetvédelmi szempontból és társadalmilag felelős projektek. Tevékenységünk elsősorban az alternatív energia és újrahasznosítása, valamint párhuzamos vertikális integráció és fejlesztés helyszíni gyártási műveletek, amelyek érték hozzáadott termékek ezeket az erőforrásokat. Ez kidolgozott önálló eco-ipari parkok. Ideális helyszínt biztosít ezen ipari parkok a meglevő rehabilitációja. Keresünk új nemzetközi befektetési és fejlesztési lehetőségeket.

Mi van a képességek-hoz helyi és távoli menedzsment, mérnöki, tanácsadás, és a logisztikai műveleteket írnak elő ilyen. Egy példa erre,, hogy az általunk kifejlesztett termékek és a környező közösségek, a munkavállalók és családtagjaik támogatása. Ez magában foglalja a projektek moduláris lakásépítési, tiszta víz előállítására, hulladékgazdálkodás, villamosenergia-termelés és szállítás.

 

   

 További információért elérhetőségeinken:

info@summainternationalholdings.com

 

 

 

 
 
Copyright © február, 2016-ban Summa International Holding Ltd. Minden jog fenntartva, nemzetközi egyezmények alapján